top of page

BTG Classroom Connection Christmas Fundraiser

Public·65 members
Nestor Blokhin
Nestor Blokhin

Cum sa descarci contractul de vanzare-cumparare auto din Germania in format PDF


Contract vanzare cumparare auto germania pdf 30: Cum sa cumperi o masina second hand din Germania
Daca vrei sa cumperi o masina second hand din Germania, trebuie sa stii ca exista o serie de pasi si documente necesare pentru a face o tranzactie legala si sigura. Unul dintre aceste documente este contractul de vanzare-cumparare auto, care este un act juridic prin care se transfera dreptul de proprietate asupra masinii de la vanzator la cumparator.
contract vanzare cumparare auto germania pdf 30In acest articol, iti vom explica ce este contractul de vanzare-cumparare auto germania pdf 30, cum sa il descarci, cum sa il completezi, si ce alte documente mai ai nevoie pentru a cumpara o masina second hand din Germania.


Ce este contractul de vanzare-cumparare auto germania pdf 30?
Contractul de vanzare-cumparare auto germania pdf 30 este un model de contract bilingv, in limba romana si germana, pe care il poti descarca gratuit de pe internet. Acest contract contine toate informatiile necesare despre masina, vanzator, cumparator, pret, modalitate de plata, garantii, si alte clauze specifice.


Acest contract este util pentru cine doreste sa achizitioneze un autoturism second hand din Germania de la persoane private (PKV), care nu sunt obligate sa ofere factura sau garantie pentru masina. De asemenea, acest contract este recunoscut si acceptat de autoritatile din Romania si Germania, ceea ce iti usureaza procedura de inmatriculare a masinii in tara ta.


Cum sa descarci contractul de vanzare-cumparare auto germania pdf 30?
Pentru a descarca contractul de vanzare-cumparare auto germania pdf 30, trebuie sa accesezi unul dintre site-urile care ofera acest serviciu gratuit. De exemplu, poti folosi site-ul Scribd, care iti permite sa vizualizezi si sa descarci contractul in format PDF.


Pentru a descarca contractul, trebuie sa urmezi urmatorii pasi:


 • Intra pe site-ul Scribd si cauta contractul de vanzare-cumparare auto germania pdf 30. • Click pe butonul Download din partea dreapta sus a ecranului. • Alege formatul dorit (PDF sau TXT) si click pe butonul Download Now. • Asteapta cateva secunde pana se descarca fisierul pe dispozitivul tau. • Deschide fisierul cu un program adecvat (Adobe Reader, Word, etc.) si printeaza-l sau salveaza-l pentru a-l folosi ulterior.Cum sa completezi contractul de vanzare-cumparare auto germania pdf 30?
Pentru a completa contractul de vanzare-cumparare auto germania pdf 30, trebuie sa introduci datele personale ale vanzatorului si cumparatorului, precum nume, prenume, adresa, data nasterii, CNP (sau echivalent), si numarul actului de identitate. De asemenea, trebuie sa introduci datele tehnice ale masinii, precum marca, tipul, numarul de identificare (VIN), anul fabricatiei, cilindreea, numarul de inregistrare, kilometrajul, si pretul.


Pentru a completa contractul, trebuie sa urmezi urmatorii pasi:


 • Deschide fisierul PDF cu un program adecvat (Adobe Reader, Word, etc.) si activeaza optiunea de editare. • Completeaza campurile libere cu datele personale ale vanzatorului si cumparatorului in ambele limbi (romana si germana). • Completeaza campurile libere cu datele tehnice ale masinii in ambele limbi (romana si germana). • Citeste cu atentie clauzele contractului si asigura-te ca esti de acord cu ele. • Semneaza contractul in partea de jos a paginii in ambele limbi (romana si germana). • Dateaza contractul in partea de jos a paginii in ambele limbi (romana si germana). • Printeaza doua exemplare ale contractului (cate unul pentru fiecare parte) sau salveaza-l pentru a-l folosi ulterior.Ce alte documente ai nevoie pentru a cumpara o masina second hand din Germania?
Pentru a cumpara o masina second hand din Germania, pe langa contractul de vanzare-cumpar


Ce alte documente ai nevoie pentru a cumpara o masina second hand din Germania?
Pentru a cumpara o masina second hand din Germania, pe langa contractul de vanzare-cumparare auto germania pdf 30, mai ai nevoie de urmatoarele documente:


 • Certificatele de aprobare I si II: Aceste documente atesta datele tehnice ale masinii si proprietatea acesteia. Ele sunt eliberate de autoritatile din Germania si trebuie sa fie originale si valabile. • Talonul fiscal: Acest document atesta plata taxelor pentru masina. El este eliberat de autoritatile din Germania si trebuie sa fie original si valabil. • Certificatul EORI: Acest document atesta identitatea economica a cumparatorului. El este eliberat de autoritatile din Romania si trebuie sa fie original si valabil. • Certificatul fiscal: Acest document atesta plata taxelor pentru importul masinii. El este eliberat de autoritatile din Romania dupa ce se depune declaratia vamala si se achita taxa pe valoarea adaugata (TVA) si taxa speciala pentru autoturisme (TSA). • Certificatul de conformitate: Acest document atesta ca masina respecta normele tehnice europene. El este eliberat de producatorul masinii sau de un organism autorizat din Romania sau din Uniunea Europeana. • Certificatul de inmatriculare provizorie: Acest document atesta dreptul temporar de circulatie al masinii. El este eliberat de autoritatile din Romania dupa ce se depune dosarul complet pentru inmatricularea definitiva a masinii.Concluzie
Contractul de vanzare-cumparare auto germania pdf 30 este un document important pentru a cumpara o masina second hand din Germania. Acest contract este bilingv, in limba romana si germana, si contine toate informatiile necesare despre masina, vanzator, cumparator, pret, modalitate de plata, garantii, si alte clauze specifice. Acest contract se poate descarca gratuit de pe internet, se poate completa usor cu datele personale si tehnice ale partilor implicate, si se poate semna si data in ambele limbi.


Pentru a cumpara o masina second hand din Germania, pe langa contractul de vanzare-cumparare auto germania pdf 30, mai ai nevoie de alte documente care atesta starea tehnica, fiscala, si juridica a masinii. Aceste documente sunt eliberate de autoritatile din Romania si Germania, si trebuie sa fie originale si valabile. Prin obtinerea acestor documente, te asiguri ca faci o tranzactie legala si sigura, si ca poti inmatricula masina in tara ta fara probleme.


Daca vrei sa cumperi o masina second hand din Germania, nu uita sa descarci contractul de vanzare-cumparare auto germania pdf 30, sa il completezi corect, si sa il semnezi impreuna cu vanzatorul. Acest contract iti va fi de mare folos pentru a face o afacere buna si pentru a te bucura de noua ta masina. ca3e7ad8fd


About

Online Christmas Event Dec 6- Dec 22, 2023 for BTG Classroom...

Members

 • Janet Gee
  Janet Gee
 • Mike Jason
  Mike Jason
 • Justin Hert
  Justin Hert
 • Jack Warner
  Jack Warner
bottom of page