Gün ərzində boş vaxtımın nə zaman yaranacağını dəqiq bilmədiyim üçün konkret saatlara bağlı olmayan onlayn seçimlərə üstünlük verirəm. Bəzən səhər, bəzən günorta, bəzən də axşam bir qədər sərbəst vaxtım olur. Azərbaycanda belə çevik platformaları araşdırarkən günün müxtəlif saatlarında texniki sabitliyi, giriş sürətini və mobil cihazlarda rahat işləməyi necə sınaqdan keçirmək olar? Real istifadəçi rəyləri bu məsələdə nə qədər faydalıdır?
4 Views

Dünən axşam evdə oturub telefondakı köhnə şəkilləri təmizləyirdim. Sonra bir anda özümü internetdə tamamilə başqa mövzulara baxarkən tapdım. :)) Yəqin ki, çox adamda belə olur — bir şey üçün telefonu götürürsən, iyirmi dəqiqə sonra tamam başqa səhifədəsən. Mənim qarşıma da bu şəkildə çıxdı. Bir az baxdım və səhifəni yadda saxladım. Məncə, axşam üçün yeni bir rəqəmsal məşğuliyyət axtaranlara maraqlı ola bilər. Amma hər hansı seçimdə olduğu kimi, burada da əvvəlcə təqdim olunan məlumatları oxumaq və qaydaları başa düşmək daha düzgündür. Mən özüm bunu etmədən qərar verməyi sevmirəm. Bir neçə dəqiqə araşdırmaq onsuz da çətin deyil. Həm də kiminsə marağına uyğun gələn bir şey mütləq mənim və ya başqa birinin xoşuna gəlməyə bilər. Ona görə bu səhifəni hamıya uyğun seçim kimi göstərmək fikrim yoxdur. Sadəcə alternativ axtaranlar üçün bir link kimi qeyd edirəm. Maraqlı gəlirsə, özünüz baxa bilərsiniz.