ALINA - Mierea In Cafea
Listen to Printesa Alina Mierea in cafea ft. Costi Ionita MP3 song. Mierea in cafea ft. Costi Ionita song from album Mirea in cafea is released in 2001. The duration of song is 00:04:45. The song is sung by Printesa Alina.
ALINA - Mierea In Cafea
Related Tags: Mierea in cafea ft. Costi Ionita, Mierea in cafea ft. Costi Ionita song, Mierea in cafea ft. Costi Ionita MP3 song, Mierea in cafea ft. Costi Ionita MP3, download Mierea in cafea ft. Costi Ionita song, Mierea in cafea ft. Costi Ionita song, Mirea in cafea Mierea in cafea ft. Costi Ionita song, Mierea in cafea ft. Costi Ionita song by Printesa Alina, Mierea in cafea ft. Costi Ionita song download, download Mierea in cafea ft. Costi Ionita MP3 song
Mierea naturala este un supraaliment dulce si delicios cu proprietati vindecatoare care ofera consumatorului o sanatate radianta. Mierea a fost amintita si in textele sacre ale religiilor: in operele hinduse mierea apare ca unul dintre cele Cinci Elixire ale Nemuririi, cand Buddha s-a retras in salbaticie o maimuta i-a adus miere ca sa se hraneasca, in Noul Testament se povesteste cum Ioan Botezatorul a supravietuit in pustiu cu o dieta alcatuita din miere si lacuste, traditia religioasa evreiasca priveste mierea ca pe simbol al Noului An, in relegia islamica sunt mentionate beneficiile mierii.
Kilogramele in plus sunt o problema indiferent de varsta sau gen si cu totii suntem in cautare de solutii pentru a le putea tine sub control simplu si rapid. Dietele nu sunt eficiente pentru toti, asa ca daca si tu esti in cautarea unei alternative care sa te ajute sa-ti accelerezi arderea grasimilor, atunci poti testa cafea cu scortisoara. Slabeste simplu si sanatos prin adaugarea unui plus de gust bauturii tale zilnice.
La fel ca si scortisoara, si mierea are rolul de a tine sub control pofta de dulce. In combinatie cu scortisoara si cafeaua, are efecte miraculoase asupra siluetei. Un amestec pe baza de miere, cafea si scortisoara te va ajuta sa-ti reglezi nivelul de glucoza din sange.
Un atu al acestui tip de cafea cu scortisoara care slabeste este faptul ca se prepara la rece. Faptul ca se lasa la macerat si nu este supusa prepararii termice pastreaza proprietatile cafelei si ale scortisoarei. Aceste proprietati ar fi in mare parte anulate prin fierbere. Iata cum poti servi cafeaua cu scortisoara:
Ia 1-2 lingurite din amestecul preparat si adauga in ceasca de cafea calda. Amesteca bine pana la dizolvare si consuma cu inghitituri mici. Se consuma dimineata cu cafea, pe post de indulcitor, fara restrictii de timp.
Uita de dietele drastice si lipsite de gust! Consuma alimente sanatoase si naturale, care sa te ajute sa-ti stimulezi arderea grasimilor. Incearca o cafea cu scortisoara si slabeste sanatos! Rezultatele vor fi vizibile in timp si te vei putea declara multumit de artificiul gasit pentru a ajunge la kilogramele dorite.
Cafeaua de dimineata nu mai este doar un ritual de trezire, ci un partener de incredere care sa iti dea energie si sa-ti stimuleze organismul astfel incat sa functionezi la capacitate maxima intreaga zi. Completand cafeaua de dimineata cu mierea si scortisoara iti vei asigura suplimentul de care ai nevoie pentru a te putea concentra mai bine, pentru a-ti taia poftele alimentare si pentru a-ti imbunatati metabolismul. Incearca si tu. Pentru o cafea speciala si cu adevarat gustoasa, testeaza produsele din gama noastra de cafea. Verifica AICI oferta de cafea disponibila!
In copilarie, asociam mierea cu raceala si durerea de gat, pentru ca mama ma obliga mereu sa iau miere cu lamaie de fiecare data cand eram bolnava. In timp insa, am realizat cat de importanta este mierea pentru sanatatea mea si am inceput sa o consum zilnic, in cafea sau in ceai, chiar si atunci cand nu eram racita.
Pentru retetele de dulciuri puteti folosi mierea de zmeura, iar pentru retetele cu carne si miere, va sugerez mierea de cimbrisor. Ambele au o aroma discreta, obtinuta prin amplasarea stupilor in zone bogate in zmeura sau culturi de cimbru si nu folosind arome artificiale.
Daca America, Germania sau Franta consuma miere nu doar in cafea si ceai ci si in bucatarie, in Romania lucrurile stau putin altfel, doarece inca nu avem cultura mierii si o folosim prea putin la preparatele culinare. Pentru a schimba acest lucru si pentru a va ajuta sa va imprieteniti cu mierea, impreuna cu Apidava va voi propune 4 retete culinare pe baza de miere, nu doar deserturi, ci si feluri principale. Trebuie sa invatam sa ne bucuram de miere si de beneficiile ei! Prima reteta cu miere vine in curand, deci pregatiti carnetelul de retete!
Va invit si sa vizitati site-ul www.apidava.ro, pentru a citi mai multe despre miere, despre gamele Roua Florilor, pe care o gasiti inclusiv la stick, Nectarul Florilor, mierea biologica Di Melio, dar si noul produs, vinul cu miere, Nectarul zeilor.
Cat despre calitatea mierii si momentul in care aceasta e recoltata dar si despre analizele de laborator, certificarile ISO si HACCO si alte teste la care mierea este supusa, gasesti informatii foarte exacte la sectiunea "CALITATE" de pe site-ul Apidava.
Draga Teo, foarte util articolul despre miere. Chiar nu stiam ca sunt atat de multe produse Apidava si ieri in magazin mi-a sarit in ochi si standul lor. Am cumparat mierea de zmeura la sugestia ta si e foarte buna si aromata, mai ales ca eu beau in fiecare seara lapte cu miere. Angi
Probabil cu toții am auzit că mierea devine toxică atunci când este preparată termic în prăjituri ori adăugată în ceai sau cafea. Cât este însă adevăr și cât mit în această informație?
Așadar, utilizarea mierii în ceai fierbinte sau alte produse încălzite sau care necesită încălzire nu aduce decât un plus sensibil de valoare nutritivă față de îndulcitorii tradiționali (de exemplu zahăr brun). Ideea este că prelucrarea termică distruge enzimele mierii. Practic, de fiecare dată când încălzim mierea, enzimele se distrug, ceea ce reduce foarte mult calitățile curative ale mierii. Mierea crudă și proaspătă are proprietăți antibacteriene și antifungice incredibile.
Amestecă bine cele două ingrediente și aplică masca pe față cu ajutorul unei mici spatule sau a unei pensule pentru fon de ten. Aplică mai multe straturi, până se termină pasta omogenă de cafea și miere. Lasă masca să acționeze 30 de minute și clătește cu apă călduță.
Pulpa hrănitoare de avocado ajută tenul uscat să se refacă, să redevină mai elastic și mai neted, iar cafeaua stimulează circulația, deschide porii și ajută cremele de îngrijire să aibă un efect mai bun asupra tenului uscat.
Enzimele din mierea naturală curăță pielea și păstrează porii curați. În plus, datorită proprietăților mierii și uleiului de cocos, această mască de față homemade cu miere hidratează și previne uscarea pileii.
Se amestecă oul cu mierea și uleiul de măsline, iar cu pasta obținută se acoperă întreagă față. Se lasă să acționeze 20 de minute, după care se spăla față cu apa caldă. Masca de față cu ou va micșora porii, va tonifia și hidrata puternic pilea și va distruge multe dintre bacterii.
Uleiul de măsline și mierea pune-le într-un vas mic de inox. Apoi încălzește-le foarte puțin. Masează fața curată cu amestecul obținut, apoi lasă să acționeze măcar 15 minute. Spală cu apă călduță.
Fierbe apa și apoi adaugă muușețelul și menta. Lasă-le la infuzat minimum 20 de minute, apoi combină cu mierea și oul crud. Amestecă până obții o pastă omogenă și aplică pe față. Lasă să acționeze 15 minute, apoi clătește.
Gelatina se înmoaie în apă călduță. După ce se obține un amestec omogen, adaugă sucul de lămâie şi mierea. Amestecă din nou pentru încorporare. Întinde pe față și lasă să acționeze maximum 20 de minute. Apoi îndepărtează și clătește bine cu apă călduță. Apoi poți aplica crema ta zilnică.
Datorită antioxidanților benefici pentru piele și proprietăților hidratante, uleiul de măsline este folosit încă din vechime pentru piele. Zațul de cafea este un abraziv natural și ajută la curățatea porilor și este antibacterian.
Mierea este un energizant natural plin de vitaminele A, B, C, D si K, magneziu, calciu, potasiu sau fosfor si este folosita astfel pentru efectele sale antioxidante, antibiotice, tonice si care stimuleaza metabolismul si cresc nivelul de energie. in vreme de raceala sau gripa, mierea ajuta la refacerea sistemului imunitar, la tratarea afectiunii si preventia unor noi boli. 041b061a72